Avís Legal

CONDICIONS D’ÚS

L’usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web el que implica que l’utilitzarà conforme al present avís legal i les condicions particulars de certs serveis, la llei, la moral, la bona fe i / o els bons costums.

La utilització d’aquest lloc web suposa l’acceptació d’aquest avís legal.

Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurement pels usuaris.

RUNNINGSALUT es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal, per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

 

PROPIETAT INTEL.LECTUAL I INDUSTRIAL

© 2013 RUNNINGSALUT, futbolsalut.com. Tots els drets reservats.

Aquest lloc web i els continguts inclosos en el mateix: articles, textos, imatges, logotips, marques, botons, programari, etc. estan protegits per la legislació vigent en propietat industrial i intel·lectual i són propietat de RUNNINGSALUT o de tercers que han autoritzat l’ús a RUNNINGSALUT, quedant expressament prohibida l’explotació sense l’autorització de RUNNINGSALUT.

L’accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que hi figuren.

RUNNINGSALUT es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

 

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

RUNNINGSALUT es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat , de manteniment o per qualsevol altra causa.

RUNNINGSALUT no serà responsable en cas que s’hagi d’interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin l’origen en causes que s’escapin del control de RUNNINGSALUT i / o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l’usuari i / o tinguin el seu origen per causes de força major.

La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços realitzats per dur a terme la seva exactitud i actualització. En conseqüència, RUNNINGSALUT no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs webs del contingut, utilitat o exactitud no es pot responsabilitzar RUNNINGSALUT. La incorporació d’un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè procedeixin a la seva utilització, la decisió d’utilitzar-és responsabilitat d’aquests últims.

RUNNINGSALUT no es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, no garantint l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari .

RUNNINGSALUT no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest lloc web.

Aquest lloc web disposa de continguts de caràcter informatiu i divulgatiu, no podent ser considerats com un assessorament mèdic en cap cas.

Cap informació accessible a través d’aquest lloc web podrà ser considerada un consell mèdic o prescripció facultativa, declinant RUNNINGSALUT tota responsabilitat per qualsevol tipus de conseqüències directament o indirectament relacionades amb les accions o omissions que pugui tenir l’usuari en funció de la interpretació d’aquesta informació.

L’usuari ha d’omplir els formularis amb dades veritables, exactes, completes i actualitzades, responent dels danys i perjudicis que pogués ocasionar a causa de l’emplenament defectuosa dels formularis amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades.

 

LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS

Les condicions d’aquest lloc web i les relacions entre l’usuari i RUNNINGSALUT es regiran per la legislació espanyola.

Per conèixer de qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari i RUNNINGSALUT tots dos es sotmeten als Jutges i Tribunals de Barcelona, ​​Espanya.