Qui som

RUNNINGSALUT està dirigida pel doctor Joan Vilaseca i Pujol, que també exerceix funcions de metge. RUNNINGSALUT desenvolupa les seves activitats al “Centre de Rehabilitació Gramenet”.

JOAN VILASECA I PUJOL

Joan Vilaseca i Pujol

Llicenciat en Medicina a la Universitat de Barcelona. Metge especialista en Medicina Esportiva a la UB. Diplomat en Infermeria a l’Escola Gimbernat.

Director mèdic del Centre de RHB Gramenet des de 2009. Metge a la Mutua Asepeyo des de 2007. Cap dels serveis mèdics de la UDA Gramenet temporades 2006-2010. Cap dels serveis mèdics del Lloreda CF i Bàsquet Mollet temporada 2012-13.

Va fundar FutbolSalut amb el Dr. Lautaro Candioti en 2008 i la dirigeix en solitari des de 2011.

Fundador i director general de RunningSalut i BikeSalut des de 2012.

JESÚS ALVAREZ-HERMS

Va estudiar Cièncias de la Activitat Física i l’Esport a l’INEFC de Barcelona (Universitat de Barcelona).

Finalitzant en 2003 va realitzar el Màster Universitari en Alt Rendiment Esportiu impartit en el Comité Olímpic Espanyol i la Universitat Autònoma de Madrid. Paral·lelament va cursar posgraus en Nutrició Esportiva i Especialista en Entrenament de la Resistència en l’Esport, tots dos a la Universitat de Barcelona. L’any 2007 va cursar Estudis Avançats en Fisiologia a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona. Va presentar tesina sota la direcció del Dr. Ginés Viscor en estudis sobre l’entrenament de força resistència en hipòxia hipobàrica amb qualificació d’Excel·lent.

Va iniciar la tesi doctora amb focalitzación en la fisiologia de la hipòxia i el rendiment anaeròbic. Durant aquest període ha realitzat investigacions a la Universitat d’Inssbruck, ha participat en congressos i ha publicat en revistes científiques i de divulgació.

És entrenador nacional d’Atletisme (Real Federación Española de Atletismo i Federació Anglesa d’Atletisme (UKA Athletics)). Ha preparat esportistes en múltiples esports i disciplines.

SONIA JULIÀ SANCHEZ

Va estudiar Odontologia a la Universitat de Barcelona.

Finalitzant en 2005 va realitzar un Màster en Nutrició Clínica i Ciència Avançada dels Aliments (Universitat de Barcelona). En 2009 va realitzar el Màster en Fisiologia Integrativa impartit a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona amb qualificació d’Excel·lent. Va presentar tesina l’any 2010 sota la direcció del Dr. Ginés Viscor en estudis sobre la resposta en el pH salival amb l’exercici anaeròbic màxim.

Va iniciar la investigació per a obtenir el títol de Doctora l’any 2010 amb l’eix central en la salut i respostes bucodentals amb entrenament màxim realitzatn ponències en congressos i publicacions científiques.

Destaca com a ciclista i duatleta d’elit (Subcampeona de Catalunya de Duatlon de Carretera 2012). Ha assessorat nutricionalment a múltiples esportistes d’elit per a obtenir resultats destacables.

CENTRE REHABILITACIÓ GRAMENET

centrogramenet
Aquest centre és una empresa homologada pel Servei Català de la Salut on es tracten patologies relacionades amb tots els esports i s’ofereixen diferents serveis:

  • test d’aptitud esportiva
  • proves d’esforç
  • traumatologia esportiva
  • diagnòstic, tractament i rehabilitació de lesions
  • assessoria en conceptes d’entrenament, nutrició i preparació física de l’esportista

El Centre Rehabilitació Gramenet està situat en Santa Coloma de Gramenet però RUNNINGSALUT proporciona els seus serveis a tota Catalunya. En l’actualitat tenim clients de totes les poblacions del Barcelonès (Santa Coloma de Gramenet, Badalona, Barcelona, Hospitalet de Llobregat i Sant Adrià del Besòs) i també d’altres ciutats com Girona, Terrassa, Sabadell o Sant Cugat.

Passeig Llorenç Serra, 27 – baixos

Santa Coloma de Gramenet 08922

Tel. 934662252 – Fax 933852646

Mostra un mapa més gran